BOTIGUES

Facebook

Instagram

Follow Me on Instagram
 • Vigília de Reis! Com ho disfrutem! #tortellsalforndesòla #tradicions #panet

  panet_artesans: "Vigília de Reis! Com ho disfrutem! #tortellsalforndesòla #tradicions #panet"
  56
  1
 • Boon dia!! Avui degustació de Tortells de Reis a totes les botigues Panet!! #panet #tortelldereis #boníssim #tradició

  panet_artesans: "Boon dia!! Avui degustació de Tortells de Reis a totes les botigues Panet!! #panet #tortelldereis #boníssim #tradició"
  43
  1
 • Pas a pas. Amb molt d'esforç. Tot el procés fet a mà. Amb raó estan boníssims! #tortelldereis #reis #massapà #amblesmans #artesà100% #cuidanttotelprocés #ambmoltdesforç #ambmoltadedicació

  panet_artesans: "Pas a pas. Amb molt d'esforç. Tot el procés fet a mà. Amb raó estan boníssims! #tortelldereis #reis #massapà #amblesmans #artesà100% #cuidanttotelprocés #ambmoltdesforç #ambmoltadedicació"
  46
  2
 • Feliç any 2018!! Hem acabat un any i en comencem un altre amb companyia dels tres Reis!! Que disfruteu molt la nit de Cap d'Any! Recordeu que demà fem festa i no obrim les nostres botigues. Ens veiem l'any que vé!! #bonanynou #quedapoquíssimperreis #adeu2017 #hola2018 #panet

  panet_artesans: "Feliç any 2018!! Hem acabat un any i en comencem un altre amb companyia dels tres Reis!! Que disfruteu molt la nit de Cap d'Any! Recordeu que demà fem festa i no obrim les nostres botigues. Ens veiem l'any que vé!! #bonanynou #quedapoquíssimperreis #adeu2017 #hola2018 #panet"
  39
  0