Condicions d'ús

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES: El compliment del deure d'informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que l'assisteixen, pasem a la seva disposició la següent informació.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Forn Del Cap De La Vila, S.L.

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES: Incloure la seva candidatura en futurs processos de selecció de l'empresa

CONSERVACIÓ DE LES DADES: Les dades es convervaran durant un termini de 6 mesos desde la recepció del currículum. Esgotat aquest termini l'empresa destruirà el curriculum almenys que el candidat hagi enviat una actualització del mateix.

LEGITIMACIÓ PER A EL TRACTAMENT: Consentiment explícit atorgat amb l'acceptació de les condicions d'us del nostre formulari.

DESTINATARIS DE LES SEVES DADES PERSONALS: No es preveuen cessions de dades excepte en aquells casos que existeixi una obligació legal. No hi ha previsió de transferències de dades internacionals

ELS SEUS DRETS Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir dades escrivint a Forn Del Cap De La Vila, S.L., a Carrer D'Asturies, 21, 08830, Sant Boi De Llobregat a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD)