Title Image

Protecció de dades

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES: En compliment del deure d’ informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que l’assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

 

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Panet Group Bakery, SL

 

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES: Gestionar i respondre la seva consulta.

 

CONSERVACIÓ DE LES DADES: Les dades es conserven el temps estrictament necessari per a la relació i el que es exigible legalment, sent destruïdes posteriorment mitjançant els processos segurs de l’organització.

 

LEGITIMACIÓ PEL TRACTAMENT: Interès legítim de les parts per a donar resposta a la sol·licitud d’informació.

 

DESTINATARIS DE LES SEVES DADES PERSONALS: No es preveuen cessions de dades excepte en aquells casos que existeixi una obligació legal. No hi ha previsió de transferències de dades internacionals.

 

ELS SEUS DRETS: Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir dades escrivint a Panet Group Bakery, SL, a Ctra. Santa Creu de Calafell 33, 2n pis, 08830 Sant Boi Llobregat, Barcelona a més d’acudir a l’autoritat de control competent (AEPD).

Obrir chat
Hola encantats de saludar-te!
Hola en què podem ajudar-te? El nostre horari d'atenció és de 9.00 a 14:30 i de 16:00 a 18:30 de dillus a divendres i dissabtes de 10:00 a 13:00. En cas d'escriure'ns fora d'aquest horari contestarem al més aviat possible. Gràcies.