TOT SOBRE NOSALTRES

Vols conèixer la història d'una família de forners?

La nostra història

Forn tradicional

Panet neix l’any 1962, quan un jove forner i la seva dona, originaris del Bages, s’instal·len a Sant Boi de Llobregat.

El mateix any obren la seva primera fleca:
L’Angelina rere el taulell, dedicada al client (no en deixava un sense pa) i en Josep, dins l’obrador, treballant dia i nit per tirar la família endavant.

Avui en dia, la nostra missió continua essent mantenir l’essència artesana de l’ofici de Forner, puix tres generacions més tard seguim dedicats a l’ofici de fer pa amb el mateix esperit innovador i la mateixa voluntat dels nostres avis.

Amb més de 45 punts de venda repartits per tot Catalunya, les nostres botigues compten, a banda de la venda de pa, amb espai per a Cafeteria, pastisseria, brioixeria, salat i servei de càtering.

Als nostres obradors de Sant Boi de Llobregat hi conviuen la forma de fer pa artesana, més tradicional, amb la tecnologia més avançada.

Nosaltres som forners desde 1962
Evolució logo panet 1962

Què fem?

Pa i molt més

Ja fa més de seixanta anys que som forners.

Hem tingut temps d’aprendre, créixer i millorar molts aspectes de la nostra activitat. Ens hem diversificat, ampliant mica el mica les nostres àrees de negoci.

Amb el mateix tarannà que dona la tradició i la forma de fer més artesana, Panet ofereix als seus clients: Pastisseria, brioixeria, producte salat i servei de càtering amb compra online click&collect, en un constant procés de Recerca i Innovació.

Com ho fem?

Productes de qualitat, R+D i molta professionalitat

Panet desenvolupa tota la seva activitat productiva a les instal·lacions de Sant Boi de Llobregat. Cap i casal de la marca.

El nostre ofici, subjecte com molts d’altres a constants canvis i progressos i la nostra voluntat de millora continua, ens han convertit en una estructura àgil i moderna i a l’hora respectuosa amb el producte i la forma de fer més artesana.

Als nostres obradors hi conviuen la maquinària més actual amb processos manuals tradicionals; els més rigorosos controls de qualitat i higiene i l’ús de les millors matèries primeres.

Equips de professionals contrastats, formats i apassionats del la seva feina garanteixen l’èxit de fer arribar, cada dia, els nostres productes a més de 45 punts de venda.

Artesans del pa, som forners
caCA
Hola encantats de saludar-te!